Selecteer een pagina

VIDEOWERKT

Visual storytelling

Door gebruik te maken van visual storytelling houd je niet alleen beter de aandacht van de klant of jouw nieuwe werkgever vast. Maar kun je jouw verhaal ook levendiger, realistischer en invoelbaarder maken.

Om een verhaal te versterken met beeld moet je niet denken vanuit je eigen ogen maar denken vanuit een verhaal op beeld. Hoe je dit kunt doen? Daar help ik jou bij, Annelies Video werkt!

power film

Heb jij een super leuk idee om te starten als ondernemer? Wil jij jezelf neerzetten en echt een verhaal vertellen op beeld? Wil jij trots zijn op je product, wie jij bent en uitstralen dat jij de professional bent? Neem contact op zodat wij samen een power film kunnen maken!

video cv

Een Video impressie is een korte indruk van ongeveer 60 sec waarin je vertelt wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je naar op zoek bent. Jouw video cv kun je gebruiken naast je cv of voor een leuke nieuwe baan waar je naar op zoek bent.

motivatie film

Een motivatie film is een presentatie van ongeveer 70 sec waarin je vertelt wie je bent, wat je hobby’s zijn, welke drijfveren heb jij en hoe leg je de link in je werk. Naar wat voor een baan ben je op zoek en wat voor een organisatie past bij jou? Met dynamische beelden en meerdere foto’s.

Motivatie film, solliciteren op een functie

Een video cv is een presentatie over jezelf waarom je wilt solliciteren en geschikt bent voor die functie.

5 jaar later

Welke voorspellingen zie jij jezelf doen in de toekomst? En hoe ga jij DAT bereiken waar jouw LoopbaanGELUK ligt?

Vijf jaar later is een waardevolle aanvulling van jouw loopbaanGELUKprogramma en is super leuk om te doen. Wij gaan samen 5 jaar in de toekomst kijken en een film maken over jouw loopbaanGELUK, jouw DOEL. Een belangrijke rol in dit onderdeel is het interview en een brief die jij naar je toekomstige zelf, vijf jaar later, gaat schrijven. Fragmenten van deze brief bespreek ik met jou in een interview en krijg jij op usb-stick om het over vijf jaar, ‘weer’ te gaan bekijken. Zo behoud jij onbewust je focus en is het heel leerzaam om over vijf jaar te gaan bekijken of je DAT bereikt hebt wat je graag wilt!

resultaat

Mijn nieuwe concept PolitiekeCampagne, wilde ik graag lanceren met een promotiefilm. Annelies hielp me om mijn idee ook werkelijkheid te laten worden. Ik had geen idee aan hoeveel dingen je moet denken voor een minuut filmpje. Annelies heeft me er echt doorheen gecoacht. Ze dacht mee over het script, mijn kledingkeuze, mijn presentatie, een goede locatie en tijdens de opnames was ze geduldig, creatief en scherp. Mijn video is duizenden keren bekeken en ik had direct geïnteresseerden voor mijn nieuwe dienst. Beter kon niet!

Sanneke Nulkes / Politieke Campagne

Kom erachter wat je drijfveren zijn.

Cicero 22
2211 ZS Noordwijkerhout
06 236 523 33
annelies@annelieswerkt.nl

Volg mij op 

Kom erachter wat je drijfveren zijn.

Cicero 22
2211 ZS Noordwijkerhout
06 236 523 33
annelies@annelieswerkt.nl

Volg mij op