Gratis loopbaantraject

NL leert door

Informatiepagina

Via de NL leert door subsidie kun je vanaf 1 december 2020 als werkende of werkzoekende weer gratis een coachingtraject t.w.v. €700 volgen bij een loopbaancoach. De subsidie is erop gericht om mensen inzicht te geven in hun kansen op de arbeidsmarkt. Ook kan de coach je helpen bij het vinden de juiste opleiding of het zoeken en solliciteren naar werk. In totaal is de subsidie weer opengesteld voor 50.000 mensen.

Wees er snel bij want op = op!

Over hoeveel dagen de aanbieding afloopt

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Aan de slag met jouw toekomst!

Deze nieuwe subsidie biedt de kans om met je toekomst aan de slag te gaan. Zeker als je het lastig vindt om over je loopbaan na te denken en tot handelen over te gaan als het gaat om jouw werkGELUK. Een voorbeeld van een loopbaanvraag kan zijn dat je al een tijd in een bepaalde branche werkt, maar je denkt er nu over na om een switch te maken. Wat zijn dan je alternatieven, welke opleidingen kun je gaan volgen. Wij tijdens het traject aan de slag met jouw loopbaanvraag. Ook als het gaat om de vraag; Welke opleidingen zijn er voor mij? en hoe vind ik werk in andere branche en past het bij mij? Of misschien overweeg je het ondernemerschap, wat zijn daarin jouw kansen en sluit dat aan bij je wensen?

Hoe ziet het traject er voor mij uit?

 

1.  Intake en arbeidsmarktscan:

Het traject start met een intake en een arbeidsmarktscan. Vragen als: waar sta jij nu? Dit is om inzichtelijk te krijgen welke vervolgstappen je kunt gaan nemen. 

2. Je krijgt maximaal 4 uur begeleiding. 

Dit houdt in dat wij 2x een 1,5 uur gesprek hebben en 1x één uur gesprek.

3.  Persoonlijk loopbaanprofiel:

We gaan aan de slag met de vraag; Wie ben ik? Wat kan ik en wat wil ik? Welke functies passen bij mij, en eventueel opleidingen die je daarvoor moet volgen. 

4.  Werk (-loopbaan)geluk stappenplan:

Welke vervolgstappen ga je zetten en dit alles zet jij ook in een overzichtelijk plan. 

 

Voor wie?

De regeling NL leert door is er voor iedereen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een relatie tot de Nederlandse arbeidsmarkt. Dit geldt dus voor werknemers, flexwerkers, zzp’ers en ondernemers, maar ook voor mensen die nu geen werk hebben.

 

Aanmelden

Wil jij aan de slag met het gratis coachingstraject via NL leert door subsidie bij mij? Neem gelijk contact op met mij voor een gratis vrijblijvend oriëntatiegesprek. 

Administratieve afhandeling

Ik zal verder met jou je gegevens en documentatie doornemen omdat dit nodig is voor de subsidie aanvraag van 1 december 2020. 

Start datum

Tijdens ons telefonische intake gaan wij alvast een eventuele startdatum inplannen. Het traject start na 1 december 2020. 

Beperkt aantal trajecten

Er is een beperkt budget vanuit de overheid beschikbaar. Ik verwacht dat het nu ook weer snel zal gaan. Geef je dus op tijd op zodat wij alles goed kunnen doornemen!

Review

Bij de telefonische intake heb ik al een positieve indruk gekregen van Annelies. Ik vond het fijn dat ze al direct inzicht gaf en kritische vragen stelde. Daardoor zag ik in dat omscholing niet is wat ik wil en wat bij me past. Het maken van de geluksdriehoek was een keerpunt voor me. Ik heb focus gekregen op de koers van mijn loopbaan.

Ja ik wil starten met het NL leert door traject!

11 + 14 =