FireUp sessie

Het vinden van je unieke 2 KernKrachten is een hele bijzondere ervaring. Hoe beter de KernKrachten kloppen, hoe sterker het positieve effect op jou. Om die reden gaan we in het spel altijd door met onderzoeken en overleggen tot het echt klopt voor jou! Persoonlijke KernKrachtsessie geeft jou persoonlijke erkenning, inzicht en daardoor ga jij FLOREREN.

In een individueel gesprek en spel krijgen we jouw persoonlijke KernKrachten (tweekracht) naar boven. Jouw krachten waar jij de meeste energie van krijgt. In deze sessie maak je een bijzondere ontdekkingen mee, niet alleen van jezelf maar je gaat het ook ontdekken in je omgeving. In hoeverre past deze baan bij jou en hoe kun je je omgeving beter aan laten sluiten op jouzelf? Samen gaan we het gesprek aan over jouw eigenschappen, wensen en vragen. En vooral ook; hoe hier positief mee om te gaan!

“Door tweekracht ben ik gaan
staan voor mijn werkgeluk”

 

How I Got Started

Veel mensen in mijn praktijk en omgeving vragen hoe ik aan Tweekracht ben gekomen. Om eerlijk te zijn; ik weet het niet meer. Dat komt omdat ik vaak bezig ben met nieuwe dingen ontdekken of bepaalde stromingen volgen op social media in mijn vakgebied. En zo kwam ik ook terecht bij Tweekracht.

Mieke is de oprichter, uitvinder & analist van Tweekracht en naast haar staat Arien. Hij is de creatieve product ontwikkelaar en zij hebben Tweekracht neergezet, uitgebouwd en elke dag is het in ontwikkeling. Omdat ik zo enthousiast was had ik het boek en spel online besteld. Via Linkedin kreeg ik een uitnodiging van Mieke en zo zijn wij in contact gekomen. Mieke en Arien bestonden in 2019 vijf jaar en hadden op die dag aangegeven dat je een Tweekrachtsessie kon winnen. Dit wilde ik natuurlijk ontzettend graag dus ik had mezelf opgegeven. En je raadt het nooit; ‘Ik had gewonnen’! Mieke kwam helemaal uit Oirschot naar Noordwijkerhout om samen met mij het Tweekrachtspel te spelen. Uiteindelijk ben ik op 6 maart 2019 achter mijn Kernkrachten gekomen. Mijn Kernkrachten zijn ONTDEKKEND en GRENSVERLEGGEND. Ik herken mezelf hier zo goed in dat ik veel meer rust heb gekregen en deze Kernkrachten dagelijks inzet!

Het doet echt wat met me, deze extra bevestiging van wat ik natuurlijk diep van binnen al lang voelde en wist! Zo fijn ook zijn de krachtwoorden en de hulpkrachten die er bij horen. Ze blijven me inspireren. Ik check vaak of ze (of in ieder geval het gevoel dat er bij hoort) terugkomen in wat ik wil vertellen, posten of laten zien & beleven in mijn trainingen, workshops, blogs, dagelijkse bezigheden etc. Dat geeft nu al mooie resultaten, klanten voelen dat het totaalplaatje klopt en er volgt vast nog meer …

Henriette Visser

Gun het jezelf en/of je medewerkers om dit bijzondere proces met Annelies samen te doorlopen. Het is een fantastische investering in positieve energie!

Dirk

"Het spel heeft mij geholpen inzicht te krijgen in mijn persoonlijke kwaliteiten en heeft daardoor gezorgd dat ik mezelf nog beter heb leren kennen"

Naomi van Steijn

VERBINDING

Ik help je bij het vinden van jouw 2 persoonlijke KernKrachten (die jou de meeste positieve energie geven). Hiermee kun je makkelijker verbinden met jezelf en de mensen om je heen. We vinden deze KernKrachten met een het spel, een persoonlijk Interview en het werkboek.

Groei

Met jouw eigen 2 KernKrachten heb je een krachtig middel om je veerkracht te versterken. Daarnaast kunnen we je ook extra tools op maat bieden die je helpen om je sterker te maken en meer veerkracht te ontwikkelen waardoor je nog sterker kunt groeien!

balans

De kennis, tools en inzichten helpen je om meer wegen te bewandelen die bij jou passen. Zo kun je nog sterker met jezelf verbinden en jouw veerkracht vergroten waardoor je persoonlijke vrijheid doorgroeit!

Hoe ziet een tweekrachtsessie eruit?

Het KernKrachten spel is een spel waarbij je door middel van het kiezen tussen neutrale/positieve woorden op speelse en effectieve wijze jouw KernKrachten vindt. Het spel duurt gemiddeld 2 uur. Het spel is inzetbaar voor individuen maar ook teams en organisaties. Jouw uitslagen zijn uniek! Er zijn maar liefst 2700 mogelijkheden van KernKrachtcombinaties.

Verslag

Jij krijgt van mij jouw persoonlijke KernKrachten uitgewerkt in een helder profiel rapport. Zowel je KernKrachten als je Hulpkrachten staan hier in inclusief een beschrijving van de belangrijkste positieve eigenschappen hierbij. Daarnaast kun je jezelf periodiek monitoren omdat er een dagboek bijgevoegd is waar je kunt bijhouden hoeveel je deze krachten inzet, zowel eenmalig als periodiek, op gewone dagen als bijzondere gelegenheden.

Persoonlijke erkenning

Lekker helder. Twee unieke KernKrachten omschrijven je voorkeuren, talenten en handelen. Wat jou mooi en aantrekkelijk maakt. Dat geeft veel innerlijke rust en inzichten. Om echt bewust te worden van jouw Kernkrachten plannen wij een vervolggesprek na ongeveer 4 weken in.

 

FireUp sessie

Investering

  1. Door het spel kom jij erachter waar jouw energie vandaan komt en hoe je dit kunt inzetten.
  2. Ontvang jij na het gesprek een verslag per email.
  3. Gaan wij aan de slag op een unieke en inspirerende locatie.
  4. Inclusief koffie en thee.

 

€247,- inclusief btw

 

Wil jij een Tweekrachtsessie boeken?